Cine Suntem

Societatea Civila de avocati “Andrasoni & Pop” este o societate de avocatura cu sediul in centrul comercial al municipiului Cluj-Napoca, cuprinzand o echipa de avocati cu experienta de peste 20 ani in principalele domenii ale dreptului.

Infiintarea societatii a fost o evolutie fireasca a colaborarii dintre avocatii din structurile profesionale existente anterior, respectiv cabinetele individuale ale avocatilor parteneri.

In cadrul societatii desfasuram si o activitate de formare profesionala a studentilor din cadrul Facultatii de Drept al Universitatii Babes Bolyai, ca viitori specialisti in domeniul dreptului.

Societatea Civila de Avocati “Andrasoni & Pop” cuprinde in prezent o echipa omogena, care asigura consultanta si reprezentare in diverse domenii ale dreptului.

Societatea ofera consultanta unui portofoliu stabil de clienti, societati comerciale, diverse companii, institutii precum si persoane fizice.

Modalitatea de realizare a scopului s-a concretizat in realizarea unei structuri profesionale echilibrate si motivante, care pemite avocatilor din echipa desfasurarea unei activitati profesionale de calitate. Consideram importante, in egala masura, flexibilitatea in fata situatiilor de permanenta modificare cu care se confrunta legislatia romana in raport cu reglemetarile internationale, si abordarea personalizata, adaptata necesitatilor fiecarui client.

Echipa Noastra

Echipa de avocati a Societatii Civile de Avocati “Andrasoni & Pop” este formata din doi avocati parteneri, cu experienta indelungata, cat si din avocati tineri, cu statut de stagiari si colaboratori, cu totii insa avand o abordare flexibila si eficienta.

Caracteristica avocatilor nostri este capacitatea de adaptare la noile domenii ale dreptului (drept IT, comert electronic), precum si permanenta participare la programe de educatie legislativa in materia dreptului comercial, dreptului comunitar, arbitraj si mediere.

Diana Andrasoni
Asociat

Absolventa a Facultatii de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir Bucuresti.

Membru al Baroului Cluj din 1998.

Membru al Asociatiei pentru Arbitraj de pe langa Baroul Cluj din 2013.

Membru al Comisiei Permanente a Drepturilor Omului din cadrul Federatiei Barourilor Europene.

Secretar al Comisiei Barourilor din estul Europei din cadrul Federatiei Barourilor Europene.

D-na avocat desfasoara o activitate specializata in litigii si consultanta in materia dreptului comercial, bancar, arbitraj national si international, a dreptului fiscal, a dreptului mediului, dreptului muncii, precum si o parte importanta a dreptului civil.

Cristina Pop
Asociat

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, promotia 1994, licentiata in drept.

Membra a Baroului Cluj din 1994.

Formator profesional din anul 2012.

Membra a Asociatiei pentru Arbitraj de pe langa Baroul Cluj din 2013.

D-na avocat desfasoara o activitate bogata in domeniul asigurarilor, in domeniul litigiilor de drept civil si de dreptul familiei, al consultantei si instrumentarii dosarelor in materie imobiliara.

Pe langa aceste domenii, activitatea d-nei avocat este focalizata pe anumite tipuri de litigii din materia dreptului penal.